Tuomon kurssitTuomon kurssit

Ajankohtaista 8.4.2015

Kiinnostavia dokumentteja ja audioita

uskonto

psykologia

   

tentit ja kirjoitukset (päivitys 27.9.2016)

   

Psykologian tentti (KEVÄT 2015)

   

tenttitehtävät 2015

   

ps 1

   

ps 2

   

ps 3

   

ps 4

   

ps 5

   

ps 6 (sosiaalips.)

   

ps 7

filosofia

teemoja

linkit

1.jakson tentit! (päivitetty 24.8.14)

4.jakson tentit (päivitys 12.3.)

5. jakson tentit (päivitys 26.4.)

Vanhoja tehtäviä

ps 7 (päivitys 16.10.2014!)

AikuislukioMoi! Klikkaa kuvaa


HUOM! KATSO ps 7 (8.10.2014)


http://tuomolyseo.verkkopolku.com/?Ps7%28paivitys8.10.2014%21%29!!!!NÄMÄ OVAT VIIMEVUOTISIA TIEDOTTEITA!!!!
>>>>>>>>

Keskustelutaulut avattu!
Muista katsoa asiakirjasta Kurssin aloitus ensimmäiset tärkeät päivämäärät!
Jos 6.11. mennessä joku kurssille ilmottautuneista ei ole aloittanut työskentelyä, kurssi katsotaan kesketyneeksi ja opiskelija poistetaan jäsenlistalta!

!!!!TÄRKEÄÄ!!!!

INFORMOIN PS7 KURSSISTA PS502 JA PS601 TUNNEILLA. NIILLE, JOTKA EIVÄT OLE KYSEISILLÄ KURSSEILLA, JÄRJESTETÄÄN ERILLINEN INFO TO 10.10. KLO 11.15 LUOKASSA G-107. KE 2.10. LAITAN OPISKELIJAT VERKKOYMPÄRISTÖÖN.

NE TEISTÄ, JOTKA MUISTAVAT OPINTOVERKON KÄYTTÄJÄTUNNUKSEN JA SALASANAN, KÄYKÄÄ KOKEILEMASSA PÄÄSETTEKÖ VERKKOON SISÄLLE! (SIIS KE 2.10. ILLASTA ETEENPÄIN VOI KOKEILLA!)

JOS SINULLA EI VIELÄ OLE KÄYTTÄJÄTUNNUSTA/SALASANAA PS 7 YMPÄRISTÖÖN TAI ET MUISTA VANHAA TUNNUSTASI, NIIN LÄHETÄ MINULLE S-POSTIA (tuomo.seitola@kotka.fi). LÄHETÄN TUNNUKSET POSTIISI. HUOM: EN LÄHETÄ POSTIA, JOS EN PYSTY TUNNISTAMAAN, KUKA ON LÄHETTÄJÄ! SIIS MUISTA ILMOITTAA NIMESI, ETTÄ VOIN TARKISTAA OLETKO VIRALLISESTI MUKANA KURSSILLA!
LYSKAN OPISKELIJAT VOIVAT TIETYSTI KYSYÄ TUNNUKSIAAN MYÖS KOULUSSA.


ALOITUSPALAVERI JA MUUTA ASIAA!

Sivustolle tulee materiaalia ja ohjeita KESKIVIIKKONA 16.10. Kurssi alkaa ennen syyslomaa ja jatkuu kevään yo-kirjoituksiin asti!

INFOSSA JA OPPITUNNEILLA (PS 5 JA PS 6) saatte ohjeita verkkoympäristön käyttöön. Perusohjeet löydät opintoverkon sivuilta ja tarvittaessa opastan ympäristön käyttöä esim. sovittuna vastaanottotuntina/puhelinpäivystyksenä.
Kirjaudu ympäristöön (SIIS 2.10. ETEENPÄIN VOIT KIRJAUTUA)ja katso tiedotteet käyttäjille!!!

Huom! kurssi jatkuu 3. jakson loppuun/yo-kirjoituksiin!!!

KLIKKAAMALLA KUVAA PÄÄSET OPINTOVERKON TYÖYMPÄRISTÖÖN.


!!!! TÄSSÄ INFOA EDELLISELTÄ VUODELTA > NÄMÄ PÄIVITTYVÄT JATKOSSA!!!!

Vastuuhenkilö seuraa oman aiheensa kommentointia ja tarvitessa pyrkii aktivoimaan keskustelua. Keskustelutaululla olevat näkökulmat kannattaa ottaa huomioon lopullista esseetä muotoillessa. Tavoitteena on, että kurssin edetessä esseitä prosessoidaan ja kehitellään siten, että kurssin lopulla kaikilla on luettavissa "täydellisiä esseitä".

Esseelistasta puuttuu muutama kurssille ilmoittautunut (kts opintoverkko). Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kurssia ei voi suorittaa.
Jos joku vielä herää koomasta, niin pikaisesti ilmoittakoon heräämisestään!

Jos haluat vaihtaa esseesi aihetta, katso asiakirjasta kurssin aloitus esseelista ja katso mitkä aiheet ovat vielä vapaana! Ilmoita opelle s-postilla tai verkon sisäisellä postilla, jos vaihdat aihetta.

JULKAISE ENSIMMÄINEN VERSIOSI ESSEESTÄ 17.12.2012 MENNESSÄ AIHEESI KESKUSTELUTAULULLE. OTSIKOI: ESSEE. KUN OPISKELIJA ON LÄHETTÄNYT ENSIMMÄISEN VERSION MUUT VOIVAT KOMMENTOIDA ESSEETÄ, ESIM. EHDOTTAA JOTAIN NÄKÖKULMAA LISÄÄ TMS.

HUOM. VOIT EDELLEEN TUODA UUSIA NÄKÖKULMIA KESKUSTELUIHIN. EI TARVITSE ODOTTAA ESSEISIIN ASTI. YKSI TAPA JATKAA KESKUSTELUJA ON LISÄTÄ LINKKEJÄ, JOTKA LIITTYVÄT AIHEESEEN. KUN ESSEEN ENSIMMÄISET VERSIOT ON JULKAISTU, JOKAINEN ON VELVOITETTU KOMMENTOIMAAN VÄHINTÄÄN SEITSEMÄÄ ESSEETÄ 11.1.2013 MENNESSÄ!
TAMMIKUUSSA JULKAISTAAN LOPULLISET ESSEET, TARKEMPI PÄIVÄ MYÖHEMMIN.

KATSELEN 30.11. 2012 ASTI MITEN ASIAT KEHITTYVÄT. JOULUKUUN ALUSSA POISTAN KURSSILTA NE NIMET, JOISTA EI OLE HAVAINTOA KESKUSTELUISSA EIKÄ OMISSA ASIAKIRJOISSA (>SIIS TEEMA JA VIIKKOTEHTÄVÄT PUUTTUVAT!)

JA VIELÄ: TEEMASTA ALUSTAVIA IDEOITA (ESIM. MUISTIINPANOJA) NÄKYVILLE OMIIN ASIAKIRJOIHIN 11.1. 2013 MENNESSÄ

JA MUISTA VIIKKOTEHTÄVÄT!

Tulosta tämä sivu / Print this page

© tuomolyseo
Palvelun tarjoaa Opintoverkko Oy:n www-sivupalvelu.
Tekninen toteutus Tuomo-Media, 2002-2003